Concert eveniment marca Rompetrol

Rompetrol Rafinare Năvodari a împlinit 11 ani de când a devenit membră  KMG International. Cu această ocazie, conducerea grupului a oferit angajaților și partenerilor un concert excepțional desfășurat în Năvodari.

Colosul KMG International și implicit Rompetrol Rafinare sunt cunoscute pentru seriozitate și politica internă clar stabilită și respectată. Pe de altă parte, munca și dedicația întregii echipe este întotdeauna recunoscută și răsplătită.
Fondată în 1975 și preluată de KMG International în anul 2007, Rompetrol Rafinare Năvodari reprezintă pentru oraș principalul pilon de susținere economică.
Din respect și dorința de a aduce buna dispoziție în rândul românilor dar mai ales a locuitorilor din Năvodari conducerea companiei Rompetrol a organizat în data de 6 septembrie un mare concert. S-a dorit ca acest eveniment să marcheze și Centenarul Marii Uniri. Spectacolul a fost deschis de îndrăgita solistă de muzică populară, Irina Loghin. Seara a continuat cu Carla”s Dreams care a încins atmosfera.
Publicul s-a bucurat și de recitalurile lui Smiley și Dan Bălan. Goran Bregovici, personalitate artistică a muzicii instrumentale și vocale internaționale a incheiat evenimentul cu un show de senzație.
Tombola cu premii a fost momentul mult așteptat de către toți cei prezenți la eveniment. Norocoșii au putut pleca acasă cu Ipoduri, căști, boxe portabile și premiul cel mare, un autoturism.
Zeci de angajați și parteneri au răspuns prezent invitației Rompetrol Rafinare de a petrece împreună o seară minunată.

Cele mai Accesate Articole