Antreprenoriat susținut de Universitatea Ovidius

La începutul anului 2018 Universitatea Ovidius din Constanța anunța lansarea proiectului „FROM IDEA TO ENTREPRENEURSHIP!” . În prezent, primul modul al conceptului s-a încheiat și s-a dat startul celei mai importante părți, conceperea planului de afaceri.

În cadrul proiectului „FROM IDEA TO ENTREPRENEURSHIP!”susținut de către universitatea Ovidius s-a desfășurat un curs de formare profesională în competențe antreprenoriale cu durata de 40 ore. Cele 350 de persoane înscrise au fost împărțite în grupe și instruite de persoane calificate în domeniul afacerilor.
Orele de pregătire au culminat cu un examen de absolvire. Diplomele au fost înmânate în data de șapte septembrie, atunci când oragnizatorii au dat starul celui de-al doilea modul al proiectului, cel de concepere a planului de afaceri.
Perioada se va încheia cu prezentarea conceptului de bussines. Din totalul ideilor propuse vor fi selectate pentru finanțare 39 dintre acestea.
Câștigătorii vor beneficia de servicii de mentorat, consiliere și consultanță. Valoarea maximă a subvenției acordate fiecărei întreprinderi nou-înființate în baza planului de afaceri aprobat este de 40.000 euro, reprezentând 100% din totalul cheltuielilor eligibile.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole