Restricții de circulație în stațiunea Mamaia

TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, revine în stațiunea Mamaia în perioada 14 -16 septembrie. Sportivi din 20 de țări vor fi prezenți la startul celor trei zile de competiție.  Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, vor fi insituite mai multe restricții de trafic.


Aflat la a X-a ediție evenimentul se va desfășura pe mai multe zile sub forma unui festival multisportiv.
Organizatorii TriChallenge anunță că pe durata de desfășurare a concursului vor avea loc restricții de trafic în stațiunea Mamaia. Astfel, din 13 septembrie orele 21:00,  până pe 16 septembrie la aceeași oră se vor bloca 2 benzi de circulație pe bulevardul Mamaia, pe o distanță de aproximativ 300 de metri. Sâmbătă, 15 septembrie se va bloca traficul pe bulevardul Mamaia, pe cele 3 benzi de circulație, dinspre lacul Siutghiol către Năvodari și între a doua pasarelă și parcul de distracții din Mamaia, între orele 08:00 – 14:30.
Traficul spre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu balize temporare între sensuri, începând cu orele 07:00. Duminică, 16 septembrie, traficul pe bulevardul Mamaia pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol va fi blocat în intervalul orar 07:00 – 16:30.  Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, cele alternative ori să aleagă deplasarea pietonală.
Organizatorii mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare, la Mamaia.
“Putem spune, deja, că pregătim o ediție istorică. Am ajuns la zece ediții în care am crescut de la zero un eveniment care, în momentul de față, are cea mai mare anvergură din Europa. Atragem, la start, nu doar tot ce este mai bun în România, dar și reușim, an de an, să generăm o emulație care ne aduce tot mai mulți sportivi de calibru, din toate colțurile lumii și propulsăm Mamaia drept pe harta internațională a triatlonului”, a declarat Vlad Stoica, Fondator Smartatletic.
Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost gazda a două cupe Europene. Evenimentul a reușit astfel să se înscrie pe harta competițiilor majore de triatlon.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole