Simulare Cambridge la ,,Ovidius”

Universitatea  „OVIDIUS” din Constanta va găzdui o sesiune de pretestare Cambridge „Test your English”.  Evenimentul este organizat de către două centre din țară care își propun să oferă elevilor șansa de a afla nivelul lor real de limba engleză.

Două centre de profil din România ajung la universitatea Ovidius din Constanța în data de 16 septembrie 2018 pentru a le oferi tinerilor constănțeni șansa de a susține examenul de pretestare Cambridge „Test your English”. Vor avea loc simulari ale examenelor pentru nivelurile YLE, Starters, Movers, Flyers- paper based și pentru nivelurile KET și PET, computer-based.
Important de știut este faptul că participarea la pretestări este gratuită. Pe lîngă șansa de a-și afla nivelul real de limba engleză, elevii obțin experiență și încredere în sine. Tinerii, se pot familiariza astfel cu formatul examenelor Cambridge, gestionarea emoțiilor și a timpului.
În paralel, părinții sunt invitați la seminarul “KEEP CALM AND ENJOY LEARNING ENGLISH” susținut de Cristian Veres și Costin Sorici. La seminar se va discuta despre importanța testarilor Cambridge în evoluția școlară și profesională a copiilor și despre cele mai bune metode de dezvoltare a abilităților lingvistice.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole