Sănătatea consumatorilor în pericol

O terasă din stațiunea Mamaia şi un restaurant din Constanţa au fost închise temporar de către inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Echipele de control au găsit produse expirate, gândaci şi mizerie.

Comsarii CJPC Constanța au efectuat un control la două unități de alimentație publică. Este vorba despre o terasă din Mamaia și un restaurant din Constanța care au aceeași denumire, ambele unități având același proprietar.
Reprezentanții CJPC au descoperit nereguli grave în cele două locații. Printre problemele descoperite se numără: infestare cu gandaci, produse expirate, depozitare neconformă a produselor și proceduri nesigure. Toate acestea reprezintă un pericol pentru sănătatea consumatorilor.
La terasa din staţiunea Mamaia a fost aplicată o amendă de 15.000 de lei şi au fost dispuse măsuri de încetare practici comerciale incorecte. La restaurantul din Constanţa, comisarii CJPC au aplicat o amendă de 10.000 de lei. Cele două locații au fost închise temporar.
În acest sezon estival au fost sancţionaţi 760 de agenţi economici. Valoarea totală a amenzilor se ridică la aproape 3 milioane de lei.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole