Piață mistuită de flăcări

Piaţa agroalimentară din centrul municipiului Medgidia a fost mistuită de flăcări. Pompierii s-au luptat cu focul care amenința să cuprindă magazinele din împrejurimile pieței, aflate la doar 4 metri distanță. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele sunt considerabile.

În urma unui apel la Serviciul Unic de Urgenta 112, Detasamentul de Pompieri Medgidia a fost solicitat să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu. Flăcările au izbucnit în incinta Pieței agroalimentare din centrul Municipiului Medgidia. La intervenție s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea pompierilor s-a constatat că incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată, cu posibilitatea extinderii la magazinele învecinate situate la aproximativ 4 metri de locul focarului.
Intervenţia a fost îngreunată din cauza întârzierii deconectării sursei de alimentare cu energie electrică a obiectivului. Cauza probabilă stabilită a fost un scurtcircuit produs de mijloacele electrice improvizate care asigurau iluminatul nocturn al pieţei.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole