Incident grav la o școală din Constanța

Incident grav la o școală din Constanța. Un elev, în vârstă de 11 ani, a căzut de la etajul 2 al şcolii în care invață. Polițiștii, dar și conducerea unității de învățământ au declanșat anchete pentru a afla cum a reușit minorul să ajungă pe acoperișul clădirii și de acolo la etajul de unde a avut loc incidentul.
https://www.youtube.com/watch?v=xsGxSnrJce8
Apelul făcut la ambulanță anunța că un baiat de clasa IV- a zace nemișcat pe asfalt în curtea Școlii numărul 40 din Constanța. Medicii au sosit de urgență la fața locului unde asistenta școlii și câțiva profesori acordau copilului primul ajutor.
La scurt timp de la incident au ajuns în curtea școlii și părinții copilului.
Faptul că nimeni nu l-a văzut pe elev când s-a urcat pe scoală a generat multă confuzie, spaimă și neînțelegere. Nici profesorii și nici familia copilului n-au reușit să explice ce cauta minorul pe acoperiș și cum a fost lăsat să ajungă acolo.
Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Constanța, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării lui de sănătate.
Accidentul s-a întâmplat după terminarea cursurilor. Conducerea a demarat o anchetă ca să afle cum a fost posibil ca un elev să ajungă pe acoperișul sălii de sport și de acolo pe acoperișul școlii.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole