Scandal în trafic

Doi șoferi din Constanța au fost implicați astăzi într-un conflict spontan rezultat în urma unei șicanări. Totul a început de la o tamponare în trafic. Pe lângă pumni, picioare și pietre, unul dintre agresori s-a folosit de un pistol cu gaze ca să lovească un bărbat și o femeie aflați în mașina tamponată.

Incidentul a avut loc, pe strada Poporului din oraș. Potrivit martorilor, un individ aflat la volanul unui autoturism a efectuat o depășire pe linie continuă ajungând pe contrasens. Șoferul mașinii depășite a încetinit la semafor moment în care a fost izbit de mașina individului. Scandalul a început după ce cei patru ocupanți ai autoturismelor au coborât din mașini.
În încăierare au intervenit și două femei, partenerele celor doi conducători auto.
În urma conflictului au rezultat două victime care au fost transportate la spital, o femeie cu lipotimie si un bărbat cu traumatism facial. În acest moment, ambii sunt conștienți și stabili.
Agresorul nu avea documente de proveniență pentru armă, motiv pentru care a primit o amendă de 2500 de lei. Cercetările sunt continuate de polițisti sub aspectul săvârșiri infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole