Fără ambuteiaje în sudul litoralului

Cozile interminabile și orele petrecute în trafic până în stațiunile din sudul litoralului ar putea deveni istorie abia de la anul.  Din sezonul estival următor, atât turiștii cât și constănțenii care tranzitează sudul litoralului vor scapă de ambuteiaje. Conducătorii auto vor avea la dispoziție o nouă rută.

Traficul de pe drumul care face legatura cu stațiunile din sudul litoralului românesc  este un calvar în fiecare vară. Cozi interminabile de mașini se formează în urma fluxului mare de turiști care vin pe litoralul românesc. Ei bine, în sezonul estival următor, blocajele către sudul litoralului ar putea deveni istorie. Potrivit directorului RAJDP, Lucian Lungoci, în primavară vor incepe lucrările la segmentul de drum județean 392 care face legatura între localitățile Amzacea și Pecineaga.
Directorul RAJDP speră ca, începand cu luna iulie a anului viitor, acest tronson de 11 kilometri să fie gata. Astfel, participanții la trafic care doresc să ajungă pe autostradă, nu vor mai fi nevoiți să aștepte în trafic 2-3 ore pentru a ajunge la nodul autostrăzii din Agigea. Soferii vor putea să ajungă din sudul litoralului, pe autostradă, în cel mult 40 de minute.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole