Sfârșit tragic pentru o româncă

Sfârșit tragic pentru o româncă stabilită în Spania. Femeia a fost strivită de motostivuitorul pe care îl manevra. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii îngroziți ai copilului acesteia. Autoritățile spaniole au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întamplat tragedia. 

Românca de 47 de ani se afla în timpul serviciului când s-a întamplat cumplitul  accident. Aceasta lucra la o fabrică de împachetat legume din Noblejas – Toledo. Potrivit presei internaționale, victima și-a găsit sfâșitul sub motostivuitorul pe care îl manevra, chiar în faţa fiului ei.
Din nefericire, echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul femeii. Aceasta lucra de aproape 10 ani în fabrica din Toledo  împreună cu fiul  său, care, de asemenea, era de muncă în momentul nefericitei întâmplări.
Conform presei internaționale, în semn de solidaritate, primarul a decretat 3 zile de doliu, pentru a arăta sprijin familiei îndurerate. Autoritățile spaniole au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întamplat tragedia.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole