Cele trei forme de credință

Cu un debut timid, festivalul „Miracolul Cuvântului” a reușit să atragă tot mai mulți năvodăreni dornici de bucurie și unire întru credința în Dumnezeu. Pastorul Daniel Cocar le-a vorbit invitaților la eveniment  despre cele trei forme ale credinței pe care le poate experimenta un om.

În a treia zi a festivalului „Miracolul Cuvântului”, credința a fost cuvântul și starea de ordine. Surpriza serii de vineri au fost cele două coruri reunite din Năvodari și Constanța care aparțin bisericii Maranata.
Pentru a doua oară prezent pe scena Casei de Cultură din Năvodari, invitatul special Daniel Cocar, venit de la Timișoara a explicat celor prezenți că singurul grai care se poate face înțeles în zilele noastre este limbajul credinței.
Fără a ține cont de religie, statut social sau etnie s-a vorbit și despre valorile comune prin care ne putem perpetua specia. În acest sens s-a făcut un apel argumentat în vederea susținerii prezenței la vot în data de 6 și 7 octombrie pentru referendumul privind familia.
Mesaje de iubire frățească pentru comunitatea năvodăreană au veni și din partea celor prezenți în sală.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole