Când miracolul nu se vede, credința ne întărește!

Miracolul cuvântului s-a auzit din nou la Casa de Cultură din Năvodari prin vocea unui invitat special. Acesta a vorbit oamenilor despre încercarea grea prin care a trecut împreună cu familia. Numai inima deschisă spre cuvântul lui Dumnezeu i-a ajutat să depășească cu bine această experiență limită.

Pentru că viața înseamnă bucurie dar și momente de cumpănă, de încercare, oamenii au nevoie de umor și de ancore care să-i susțină. Organizatorii festivalui ,,Miracolul cuvântului” au vorbit despre toate aceste fațete ale vieții chiar prin exemplul direct al experienței trăite. După tradiționala deschidere, cu rugăciune și muzică de slavă, invitatul special al serii, Tabașcă Daniel din București a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut familia sa atunci când casa i-a fost mistuită de flăcări.
Un exemplu de credință și omenie este și Ursu Petre, tatăl pilonului principal al întregii organizări, Ursu Pavel. Chiar dacă se află la o vârstă înaintată nu a lipsit de la nicio seară de manifestare, dând astfel un exemplu celor mai tineri.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole