Familia din Năvodari unită în credință

Succesul unui eveniment dedicat oamenilor se măsoară prin numărul inimilor atinse de mesajul transmis. „Miracolul Cuvântului”, aflat la prima ediție, a fost o reușită, și asta s-a văzut prin numărul mare de spectatori care au fost prezenți la Casa de Cultură din Năvodari.

Societatea este formată din oameni, comunitatea constituie un rol important în viața noastră, însă nucleul acestora este familia. În acest spirit s-au adunat locuitorii orașului Năvodari la Casa de Cultură. Sub armonia acordurilor și versurilor tinerei formații „Bob de muștar” din București, spectatorii s-au putut conecta în același spirit și crez cu Isus Hristos.
Pastorul Daniel Pârvu, un om bogat spititual a împărtășit tuturor celor prezenți despre darul cu care a fost binecuvântat, o familie cu opt copii.
Un om la fel de bogat spiritual este și Pavel Ursu, cel care s-a ocupat de organizarea festivalului. Seară de seară a fost însoțit de cele trei fiice ale sale care alături de mai mulți tineri formează „Trupa Năvodari”.
Organizatorii au primit din plin recunoștință și mulțumire prin numărul mare al celor dornici să audă Cuvântul Domnului.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole