Consiliul Local Năvodari în ședință de lucru

Consiliul Local Năvodari a fost convocat în ședință ordinară astăzi, începând cu orele 16.00. În convocator au existat 34 de propuneri la care s-au mai adăugat și alte 8 proiecte suplimentare.

Ședința de consiliu local al orașului Năvodari s-a desfășurat în condiții normale, cu citirea și supunerea la vot a proiectelor propuse.
Din lista de 34 de propuneri s-a hotărât retragerea punctului 28 care făcea referire la vânzarea prin negociere directă  a unui teren de pe strada Constanței. Toate celelate problematici expuse în ședință au primit votul majoritar al consilierilor și astfel au fost admise. S-a validat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului pe anul în curs și desemnarea reprezentanților Consiliului Local Năvodari în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ. Punctul cu cel mai mare interes pentru populație a fost atins la propunerea cu numărul 33. Acesta se referă la modificarea prețului local de facturare a energiei termice către populație.
Edilul orașului, Florin Chelaru a înaintat către presă un comunicat pentru a aduce lămuri în privința noului tarif perceput pentru energia termică.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole