Se oprește apa în Mangalia!

Miercuri, se oprește apa în mai multe zone din Mangalia. Anunțul a fost făcut de către RAJA S.A. Constanța, care este nevoită să sisteze furnizarea acestei utilități din cauza unei avarii la magistrala de alimentare cu apă potabilă.

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la magistrala de alimentare cu apă potabilă din municipiul Mangalia, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri  03 octombrie, în intervalul orar 08:30 – 17:00.
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zonele: M.I. Dobrogeanu – blocurile ANL, IAS Mangalia – Fruvileg, Revizia de vagoane CFR, Herghelia Mangalia și zona Hipodrom.
Reprezentanții companiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților. SC Raja SA îi asigură că echipele  de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, toți consumatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole