Acțiune de ecologizare în Năvodari

Tinerii social democrați s-au mobilizat weekendul trecut pentru o acțiune de ecologizare și reciclare. Aceștia și-au dat întâlnire în fața sediului PSD și împreună cu voluntari ai orașului au dat start colectării selective.

Oferă câteva ore din timpul tău pentru un mediu mai curat ! Sub această deviză, tinerii din cadrul Partidului Social Democrat au organizat o zi de colectare selectivă a deșeurilor. Cu zâmbetul pe buze și hotărâți să muncească, în jurul orei 14.00, voluntarii au dat start colectării selective.
Ecologizarea are scopul de a curăța dar și de a îmbunătății calitatea vieții. Prin urmare, tinerii social democrați au decis că este necesară implicarea lor într-o astfel de acțiune. Elementul surpriză al acestui eveniment a fost dat de participarea voluntarilor orașului Năvodari. Sub sloganul „Puterea exemplului stă în noi!”, participanții au curățat întreaga zonă de plajă ce aparține Apelor Române. La final, tinerii au fost răsplătiți cu vreme frumoasă și satisfacția lucrului bine făcut.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole