Flagrant și percheziții în municipiul Fetești

Flagrant și descinderi pe raza municipiului Fetești. Poliţiştii de la transporturi au reținut 17 bărbați bănuiţi de furt de cereale, produse petroliere și fier vechi. Valoarea totală a bunurilor ridicate de oamenii legii este de peste 130.000 de lei.

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu sprijinul  IPJ Ialomița, au depistat în flagrant delict 8 bărbați. Persoanele în cauză au vârste cuprinse între 20 și 45 de ani locuiesc în Fetești, județul Iolomița. Polițiștii constanțeni i-au prins în timp ce sustrăgeau floarea soarelui, grâu și cărbune dintr-un tren de marfă, staționat pe raza municipiului Fetești. În urma a 24 de percheziții domiciliare efectuate în județul Ialomița, polițiștii au confiscat, un autoturism, 18 telefoane mobile, aproximativ 30.000 de kilograme de cereale, 250 de litri de produs petrolier, sume importante de bani, precum și alte bunuri provenite din infracțiuni de furt. Valoarea totală a bunurilor ridicate este de peste 130.000 de lei.
În urma cercetărilor s-a constatat că în perioada august – septembrie 17 persoane, au sustras cereale, produse petroliere și fier vechi, de pe raza municipiului Fetești. Cei în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Constanța a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
În acțiune au fost angrenați și jandarmi ai I.J.J. Ialomița și cei ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole