Eveniment religios la Năvodari

Năvodariul a fost gazda unei întâlniri cu totul aparte. Nota a fost dată de nivelul la care s-au desfășurat evenimentele pe scena Casei de Cultură Pontus Euxinus. Toți cei prezenți, de la oficialități: edilul orașului, viceprimarul, preoți și pastori, cu toții s-au simțit uniți într-o singură credință.

Pe fondul perioadei pe care țara noastră o traversează, oameni de credință s-au mobilizat pentru a dezbate importanța credinței în aceste vremuri. Inițiatorul acestui eveniment a fost Pavel Ursu care își dorește să-i aducă la un loc pe toți năvodărenii, indiferent de confesiunea religioasă, statut social sau etnie.
Apelului său i-au răspuns cele mai importante personalități ale administrației locale, primarul Florin Chelaru și viceprimarul Liliana Mară, cât și un reprezentant al bisericii creștin ortodoxe, părintele Andrei Salomia.
Invitații speciali ai serii au fost membrii bisericii Renovațio din București. Pastorul Florin Ianovici a reușit să creeze în sală o atmosferă sfântă, îmbrăcată de Duhul Sfânt.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole