Sfârșit tragic pentru o familie de români

O familie de români și-a găsit sfârșitul pe o șosea din Turcia. O tânără de 32 de ani, fostă candidată la Primăria Blaj, și părinții săi, medici, au murit în urma unui teribil accident rutier. Alte trei persoane au suferit răni foarte grave, iar medicii turci se luptă pentru a-I ține în viață. Familia plecase într-o vacanță de vis în însorita țară.
https://www.youtube.com/watch?v=wFMxuu9ePgg
Andreea Cătălina Ilieş și părinții ei au avut parte de un sfârșit teribil chiar în prima zi de vacanță. Cei trei au murit pe loc, după ce microbuzul care îi preluase de la aeroportul din Antalya a fost implicat într-un accident. Potrivit presei turce, microbuzul a derapat într-o curbă, s-a răsturnat pe o parte şi a alunecat peste 150 de metri, oprindu-se într-un copac. Impactul a fost teribil, microbuzul circulând cu foarte mare viteză şi fiind practic îndoit la mijloc la impactul cu pomul. Conducătorul auto, soţul Andreei şi alţi trei pasageri au fost preluaţi de ambulanţe în stare critică.
Andreea Cătălina Ilieş absolvise Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea din Viena, unde urma un master. Era o tânără extrem de cunoscută în comunitate şi apreciată la Blaj. În plus, în trecut, ea a candidat la Primăria Blaj. Tatăl Andreei, Ilieş Dan Ioan era de profesie medic veterinar, iar mama acesteia, Ilieş Cornelia Luminiţa, era medic primar în specialitatea planificare familială. Colegilor și prietenilor nu le vine, încă, să creadă cele întâmplate.
Mai tragic este faptul că, Andreea Cătălina Ilieş se afla chiar în luna de miere, cu o săptămână în urmă îmbrăcase rochia de mireasă.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole