A venit apa caldă!

Situația critică, de aproape două săptămâni în care s-au aflat peste 60.000 de familii constănțene, a luat sfârșit. De astăzi se pot bucura din nou de apă caldă! Și asta pentru că Primăria a tăiat din bugetele instituțiilor pentru a acoperi subvențiile.

Primăria Constanța a alocat suma de 30.000 lei pentru subvenționarea energiei termice livrată populației. Suplimentarea va fi acoperită după reducerea bugetelor altor instituții și servicii din subordinea Primăriei Constanța. Bugetul a fost diminuat  la Învățământ, Cultură, Asigurări și Asistență Socială, Transporturi, Combustibil și Energie.
Acesta a adăugat că, dacă nu exista producător, distribuitorul nu mai are sens și că Guvernul a disparut ușor ușor din această ecuație. Mai mult, edilul s-a arătat indignat de măsura în defavoarea constănțenilor,  luată de CET.
Primarul s-a declarat intrigat de faptul că nu au ajuns banii, în condițiile în care asociațiile de proprietari mai au doar 21 de milioane de lei datorie la RADET. Edilul consideră  că această situație anunță începerea campaniei electorale.
Reamintim faptul că, de aproape două săptămâni constănţenii racordaţi la RADET nu au beneficiat de apă caldă la robinet!
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole