Halep a pus pe jar lumea tenisului

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a retras de la turneul de la Beijing din cauza unei accidentări la spate. Sportiva suferă de hernie de disc, însă își dorește să evite operația.

Simona Halep a anuntat că suferă de hernie de disc iar tratamentul pe care îl va urma îi va pune în pericol prezența la Turneul Campioanelor.

“Mulțumesc fanilor mei de peste tot și în special din România, pentru grija pe care mi-o poartă și care sunt îngrijorați după știrile apărute în mass media din România. Aș dori să precizez că este o hernie de disc într-adevăr, dar sub nici o formă nu se pune problema operației. Voi urma tratamentul adecvat care constă în exerciții și fizioterapie. Voi reveni cu informații!”, a declarat sportiva.

Calificată pentru a 5-a oară la Turneul Campioanelor, Simona Halep va urma în perioada următoare un program de recuperare în speranța că va putea fi prezentă la Singapore. În plus, ar putea urma și un tratament cu cortizon, însă nici așa nu ar fi sigură de participare, din cauza duratei procedurilor necesare.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole