Ajutor pentru încălzire acordat de Primăria Năvodari

Spre finalul acestei luni, administrația orașului Năvodari va da startul campaniei de strângere a cererilor de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței. Pentru acest demers vor fi organizate trei centre de completare și depunere a documentațiilor, în funcție de conținutul cererii.

Primăria Oraşului Năvodari anunță persoanele interesate că începând cu data de 22 octombrie se pot depune cererile-declarații pe propria răspundere, însoțite de acte doveditoare privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pentru sezonul rece 2018-2019. Administrația orașului a gândit acest demers împărțit pe centre. Pentru energie termică persoanele interesate se vor deplasa la sediul Cantinei de Ajutor Social Năvodari cu intrarea dinspre Serviciul Taxe și Impozite. Pentru Enel si gaze naturale la sediul SC Termica Distribuție SRL Năvodari, respectiv la Compartimentul Sprijinire şi Îndrumare Asociații de Proprietari. În cazul cererii pentru lemne, cărbuni și combustibili petrolieri, solicitările pot fi depuse la sediul Direcției Asistență Socială Năvodari. Programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni, marți și miercuri  între orele 8 – 15
 joi între orele 8 – 17
vineri între orele 8 – 13.

Condițiile în care oamenii pot beneficia de aceste ajutoare sunt :

Pentru energie termică ajutorul se acorda în situația în care venitul net mediu lunar pe membru de familie este de maxim 786 lei în cazul familiilor și de maxim 1082 lei în cazul persoanei singure. În cazul ajutorului cu gaze naturale, precum şi cel cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri limita maximă a venitului net pe membru de familie este de 615 lei atât în cazul familiilor cât şi în cazul persoanei singure.

Cererea-declaraţia pe proprie răspundere va fi înregistrata doar împreuna cu documentele doveditoare solicitate.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole