Caz șocant la Tulcea

Un poliţist de frontieră din Tulcea s-a sinucis, noaptea trecută, pe malul Dunării. Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-a împuşcat în cap după ce şi-a anunţat colegul că vrea să facă verificări pe malul Dunării. În buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul.

Incidentul s-a întâmplat, noaptea trecută, atunci când poliţistul se afla într-o misiune navală, împreună cu un coleg, la Isaccea. Bărbatul în vârstă de 44 de ani şi-a anunţat colegul că merge să verifice ceva pe malul Dunării, în direcţia localităţii Rachelu. După câteva ore, colegul poliţistului a informat dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea despre faptul că acesta din urmă a coborât pe uscat şi nu a mai putut fi contactat.

„La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Imediat, a fost informat Serviciul de Urgenţă 112, echipa de criminalişti din cadrul I.P.J. Tulcea, precum şi procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea care a preluat cazul în vederea continuării cercetărilor. Prima ipoteză luată în calcul de procurori a fost cea a unei sinucideri. În buzunarul poliţistului a fost găsit un bilet de adio către soţia sa prin care acesta îşi justifica gestul. Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996.  Polițistul nu era înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare. Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole