Djokovic, câștiguri de 100 milioane de dolari

Novak Djokovic lansează un avertisment pentru concurență! Acesta a declarat că poate să triumfe la Australian Open și Roland Garros, ceea ce l-ar face să dețină în același timp toate titlurile de Grand Slam.

Câștigător al US Open-ului, jucătorul a arătat că se află din nou la un nivel înalt, atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

“Sunt încrezător . Este o încredere veche, regăsită, cea care m-a ajutat din plin în sezoanele trecute. Fiecare sezon este o nouă provocare. Sunt un jucător și un om diferit față de cel de acum trei ani”, a declarat Djokovic.

Sârbul face parte dintr-o galerie selectă de doar opt jucători care au câștigat de-a lungul carierei toate titlurile de Grand Slam, performanță reușită și de Roger Federer și Rafael Nadal ,sportivi încă activi în circuitul ATP. Sârbul a devenit jucătorul cu cele mai mari câştiguri din tenis, din istorie – peste 119 milioane de dolari.
În acestă săptămână, Novak Djokovic va putea fi urmărit la Masters-ul de la Shanghai, competiție care se dispută în perioada 7-14 octombrie.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole