Radare în cascadă

Polițiștii serviciului rutier Constanța au amplasat radare în cascadă pe bulevardul I.C. Brătianu. În urma acțiunii de conștientizare a participanților la trafic, cantumul amenzilor se ridică la aproximativ 35.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului Rutier Constanța, cu sprijinul celor din cadrul Biroului Rutier Constanța, au desfășurat o acţiune de conștientizare a participanților la trafic. Principalul scop a fost prevenirea accidentelor rutiere comise pe fondul nerespectării normelor rutiere legate de viteza de deplasare pe drumurile publice. Oamenii legii au atașat radare în cascadă pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanța.
Scopul activităților derulate de polițiștii constanteni este protejarea de vieţi omenești, evitarea vitezei excesive şi cea neadaptată la condiţiile de drum, multe dintre acestea fiind cauze generatoare de accidente rutiere grave. Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile meteo, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole