Se oprește apa în Constanța!

Distribuția apei potabile în municipiul Constanța va fi afectată joi, 11 octombrie. Situația este determinată de operațiunile întreprinse de RAJA S.A. pentru înlocuirea unei conducte din cadrul rețelei de alimentare cu apă.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă joi furnizarea apei potabile. În intervalul orar 09.00 – 15.00, nu vor beneficia de această utilitate consumatorii de pe b-dul Alexandru Lăpușneanu,  perimetrul delimitat de străzile Secerișului și B.P. Hașdeu, cei din blocurile  LE și AL, precum și cei arondați Punctului Termic 100.
Cetățenii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe durata sistării furnizării utilității.
Pentru neplăcerile produse de executarea lucrărilor, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze consumatorilor din zonele menționate. Societatea informează locuitorii că intervenţia echipelor mobilizate pentru desfășurarea operațiunilor se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole