Crater uriaș în asfalt, soldat cu victime

Imagini terifiante în China! Un crater uriaș în asfalt a apărut într-un oraș din provincia Sichua provocând victime în rândul cetățenilor aflați în zonă.

Orașul chinez Dazhou din provincia Sichuan a fost scena unui incident dramatic. Un crater imens s-a format pe neașteptate în pavajul din apropierea unei intersecții, luând prin surprindere trecătorii prezenți în zonă. Deschizătura în asfat a prins în interiorul ei patru persoane. Două dintre victime, soț și soție, au decedat după ce au fost transportate la spital. Cei doi se căsătoriseră cu doar câteva zile în urmă.  Celelalte două persoane erau tată și fiu, aceștia fiind găsiți morți marți după-amiază.  Salvatorii sunt de părere că ultimele două victime au fost prinse la 10 metri în subteran, această adâncime fiind cu doi metri mai mare decât cea la care ar putea ajunge echipamentele forțelor implicate în operațiunea de salvare.
Peste 40 de pompieri au participat la acțiunea demarată pentru scoaterea din subteran a persoanelor surprinse de cantitatea imensă de pământ. Şi pompierii prezenți la locul tragediei au fost în pericol atunci când în craterul format s-a produs o altă prăbuşire de pământ. Prezența cablurilor electrice și a conductelor de apă și gaz au îngreunat munca salvatorilor.
Cauzele producerii acestui crater sunt încă neelucidate, autoritățile continuând investigațiile pentru depistarea acestora.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole