Țigări confiscate de polițiști

Poliţiştii de frontieră din Constanța au depistat în trafic trei cetățeni români care transportau în doua autovehicule mii de pachete de țigări. Persoanele în cauză au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrători ai  Compartimentului Sprijin Operativ au oprit în trafic pentru control două autoturisme, înmatriculate în România. În maşini se aflau trei cetățeni români, cu vârste cuprinse între 41 și 48 de ani, domiciliați pe raza judeţului Constanţa. Despre ei existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au descoperit într-unul dintre autoturisme 7.960 de pachete de țigări fără timbru fiscal, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente justificative.
Totodată, poliţiştii de frontieră, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, pe raza județelor Constanța și Suceava. Astfel, în urma descinderilor, au fost ridicate în vederea confiscării 2.300 pachete cu ţigări de contrabandă.
Cei trei cetățeni români sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. În cursul zilei de ieri au fost prezentați Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole