Ronaldo acuză UEFA

Cristiano Ronaldo se află în cel mai mare scandal al carierei sale. Internaționalul acuză conducerea Realului și UEFA de acuzațiile de viol și de ratarea trofeului The Best.

Ronaldo crede că Real Madrid a pus presiune pe UEFA pentru a se asigura că acesta nu va primi trofeul The Best. Distincția i-a revenit lui Luka Modric, în cadrul galei de premiere, la care noul fotbalist al lui Juventus nici măcar nu a fost prezent.
De asemenea, Cristiano consideră și că eliminarea din meciul cu Valencia, nu este deloc o coincidență. Internaționalul crede că totul a venit din partea lui Florentino Perez, omul de care nu s-a despărțit în cei mai buni termeni. Acesta a fost adus în fața membrilor Comitetului Director de la Real Madrid, în urma transferului cvintuplului câștigător al Balonului de Aur. 115 milioane de euro a costat transferul lui Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus, în această vară.

“Cristiano crede că totul a pornit de la Real Madrid, iar dorința lui Florentino Perez este să diminueze importanța portughezului din ierarhiile internaționale și se folosește de influența politică pentru a realiza acest lucru”, a declarat Tancredi Palmeri.

Cristiano Ronaldo nu face parte din lotul Portugaliei pentru meciurile cu Polonia și Scoția și se pare că nu va mai fi chemat deloc în acest an de selecționerul Fernando Santos.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole