Bebeluș găsit fără suflare

Caz tragic în județul Constanța. Un bebeluș de doar 15 zile a fost găsit de părinți, fără suflare, în pătuț. Polițiștii au deschis o anchetă, la fel și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, având în vedere că mama nou născutului este minoră. 

O tânără mămică în vârstă de 17 ani din General Scărișoareanu trăiește clipe groaznice. Și-a găsit bebelușul în pătuț, fără suflare, deși nu suferea de nici o afecțiune. Potrivit IPJ Constanța,  bebelușul nu prezenta semne de violența pe trup, mâini sau picioare, iar moartea ar fi intervenit în somn. Cauzele exacte ale decesului vor fi stabilite ulterior efectuării necropsiei. Pentru că mama este minoră reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția  Copilului au fost sesizați de cadrele medicale. Și de data aceasta, instituția s-a autosesizat și face cercetări.
Părinții mai au acasă un copil, în vârstă de un an jumătate. Primul l-a adus pe lume când nici nu împlinise 15 ani, mămica fiind asistată la naștere de medici, într-o unitate spitalicească.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole