Universități străine la Constanța

RIUF-The Romanian International University Fair ajunge la Constanța pe 13 octombrie cu cea de-a 23-a ediție. O treime din universitățile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la acest târg studențesc.
https://www.youtube.com/watch?v=KLacc2iXk7A
Peste 40 de universitați și instituții educaționale din țara noastră, precum și din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Eleveția sau USA sunt pregătite să răspundă la întrebările legate de programele de studiu avansat, precum: licență, masterat, MBA sau doctorat. Toate acestea se vor întâmpla în cadrul programului The Romanian International University Fair, care va fi prezent la Constanța în data de 13 octombrie.
La RIUF vor fi prezente 20 de universități din Marea Britanie dar și universități aflate în top 100 mondial precum University of Essex, Northumbria University, University of London.
Cei interesați vor găsi aici peste 4.500 de programe de licență și masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină și arhitectură. Consilierea educațională și de orientare în carieră este gratuită în timpul evenimentului.
Pentru a putea participa la târgul internaţional de universităţi RIUF trebuie completat formularul online de pe www.riuf.ro. Înscrierea pe site permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susţinute de către reprezentanţii universităţilor din cadrul evenimentului.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole