Haos la supermarket

A fost haos astăzi la un supermarket din Mamaia Nord care a decis să închidă magazinul dupa ce sezonul estival s-a încheiat. Zeci de oameni s-au înghesuit să achiziționeze produsele aflate la reducere.

Zeci de oameni s-au înghesuit în fața unui supermarket din Mamaia Nord pentru a fi cât mai aproape de intrarea în magazin încă de la primele ore ale dimineții. Și asta pentru că magazinul a pus la dispoziție cumpărătorilor reduceri de peste 60 %. Cea mai mare îmbulzeață a fost pe băncuțele de gradină modulare. În mod normal acestea puteau fi achiziționate la prețul de  100 de lei iar astăzi au fost vândute cu 40 de lei. Localnicii din Mamaia Nord  au dat lupte grele ca să-și poată procura un astfel de produs.
Oamenii nu au aşteptat nici măcar ca angajaţii supermarketului să aşeze marfa pe raft şi s-au năpustit imediat peste căruciorul care transporta cutiile. Până să ajungă salariaţii firmei de pază şi să facă ordine, toate cutiile au fost luate de clienţi. Totul a durat aproape un minut. Lichidarea de stocuri s-a încheiat  la pranz, când magazinul a vândut trei sferturi din marfă.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole