Hohote de râs, la malul mării

Stand-up comedy, fenomenul care l-a făcut celebru pe Seinfeld a devenit unul de succes și la noi în țară. Pentru că au al șaselea simț, umorul și pentru că vor să se relaxeze și să uite de problemele cotidiene, constănțenii aleg să meargă, din ce în ce mai des, la acest gen de evenimente.

Râsul nu ţine de cald, dar cu siguranță ne oferă multă bună-dispoziţie. Așa s-a întâmplat la Constanța unde ,Bogdan Nistor și George Țintă, au stârnit hohote de râs și ropote de aplauze.
Bogdan este un tânar talentat şi, după cum spune el, pasionat de multe chestii neinteresante. Are la activ spectacole susţinute în Constanţa şi în alte oraşe din ţară, unde a stârnit hohote de râs, alături de colegul său.
Cât despre Geroge…el este unul dintre pionierii stand-up-ului constănţean, singurul din oraşul nostru care este specializat pe stilul “on-liners”. De asemenea, el a urcat pe scenă alături de nume consacrate din lumea stand-up-ului românesc.
Până și povestea lor este una comică. Unul este constănțean și s-a mutat în Moldova, iar celălalt, exact invers. Cu ajutorul celor doi publicul și-a descrețit frunțile după o porție zdravănă de râs.
Prin urmare, dobrogeanul și moldoveanul au oferit o supradoză de umor, celor care au ales să își petreacă seara în compania lor.
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole