Un nou proiect care sprijină mediul de afaceri

Activitatea universitară a debutat astăzi la Constanța cu o conferință în vederea  lansări proiectului FastTrack. Acesta promovează performanța în inovare și competitivitatea în regiunea de Sud-Est, precum și găsirea celor mai viabile soluții la provocările cu care se confruntă companiile localizate în această regiune. Un alt scop important propus se referă la felul în care antreprenorii își pot scala afacerile la nivel național sau global.

Pentru dezvoltarea unei regiuni relevante din punct de vedere economic, alături de o infrastructură eficientă, investițiile strategice în inovare și antreprenoriat sunt cruciale. Aceste aspecte importante au constituit subiectele abordate în cadrul conferinței de lansare și, în mod specific, în cadrul proiectului FastTrack.
La evenimentul de lansare cei prezenți au avut oportunitatea de a interacționa cu alți antreprenori și manageri din regiunea Sud-Est din industrii conexe, cum ar fi ITC, industrii creative, industria lemnului, farmaceutică, alimentară, textile, agricultură, comerț sau biotehnologie. Atractive la această întâlnire au fost și propunerile lansate de organizatori, respectiv ca cei implicați să identifice împreună cele mai importante provocări ale industriei în care activează și găsirea celor mai utile soluții pentru scalarea, inovarea sau adaptarea companiei la contextul pieței globale. Nu în ultimul rând sau oferit detalii despre cum puteți participa la ateliere în următoarele luni. Aceste sunt organizate special pentru a răspunde nevoilor de creștere și management strategic ale companiei dvs.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole