Meghan Markle este însărcinată

Familia regală britanică va avea un nou moștenitor. Ducesa Meghan de Sussex, soția prințului Harry al Marii Britanii, este însărcinată.

Meghan Markle îi va dărui prințului Harry al Marii Britanii primul copil. Ducele și ducesa de Sussex vor deveni părinți în primăvara anului următor. Tânărul cuplu a dat vestea membrilor familiei regale britanice la nunta prințesei Eugenie, celebrată vineri la Castelul  Windsor. Palatul Kensington a făcut anunțul oficial după ce Meghan și Harry au ajuns în Australia, la Sydney, pentru un turneu regal de 16 zile în regiunea Pacificului. Vizita oficială va include și deplasări în Fiji, Tonga și Noua Zeelandă, state membre Commonwealth.
Cuplul a fost primit cu multă căldură pe continentul australian unde a primit  în dar de la Guvernatorul General, Sir Peter Cosgrove, și soția acestuia un cangur-jucărie și o pereche de botoșei pentru bebelușul celor doi tineri.
Primul cadou al copilului lor, după cum a afirmat Meghan, a fost primit cu încântare de aceasta, prințul Harry acordând calificativul ”minunat” micuțelor articole de încălțăminte.
La Sydney, prințul Harry a precizat:

”Nu ne-am fi putut gândi la un loc mai bun pentru a anunța venirea pe lume a viitorului copil, băiat sau fată.”

În vizită la Grădina Zoologică Taronga din Sydney pentru a observa urșii koala, Meghan și Harry s-au bucurat de aceeași simpatie și căldură, printre gazde numărându-se și doi copii.
Zâmbetele largi care au însoțit conversația cu micuții au dezvăluit bucuria și emoția viitorilor părinți.
Numele noului membru al familiei regale este un adevărat joc de noroc, casele de pariuri anunțându-le deja pe cele favorite. Mary, Elizabeth, Diana, Victoria, Alice sau Philip, Charles, Arthur, Edward sau James sunt lista variantelor posibile. Având în vederea naționalitatea mamei, cuplul ar putea să opteze și pentru un nume american, Emma și Liam fiind printer cele mai populare.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole