Supermarket închis de OPC

Situație fără precedent în România! Reprezentanții Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au închis temporar linia gastronomică a supermarketului Profi din Eforie Nord. Aceștia au propus închiderea definitivă a supermarketului de la șase luni la un an. Și asta datorită abaterilor repetate atât la Ordonanţa 21, cât şi la legea practicilor comerciale incorecte.

În urma unei acţiuni de control, inspectorii CJPC au solicitat Direcţiei Regionale pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi dispunerea închiderii temporare a magazinului Profi din Eforie Nord.
Totodată, șeful CJPC, Horia Constantinescu, a precizat că printre neregulile găsite la supermarket se află și depozitarea produselor la temperaturi necorespunzătoare, vitrine neconforme și practici comerciale înșelătoare cu privire la promoții și fructe.
De asemenea, în urma aceleeași actiuni care a vizat magazinele de tip băcănie, în Eforie Nord, Eforie Sud şi Techirghiol, au fost oprite temporar de la prestarea de servicii mai multe magazine, datorită nenumăratelor nereguli găsite de către reprezentanții CJPC.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole