Se oprește apa în Hârșova!

Distribuția apei potabile în orașul Hârșova va fi afectată joi, 18 octombrie, începând cu ora 01.00. Situația este determinată de operațiunile întreprinse de RAJA S.A. pentru a aduce îmbunătățiri la rețeaua de alimentare cu apă.

RAJA S.A. va întrerupe în data de 18 octombrie 2018 furnizarea apei potabile în orașul Hârșova. Sistarea este determinată de executarea lucrărilor pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de la intersecția străzilor Carsium cu Vadului, din localitate, dar și pentru montarea unor vane în vederea sectorizării sistemului. Astfel, joi, în intervalul orar 01.00 – 17.00, consumatorii din Hârșova nu vor beneficia de această utilitate, aceștia fiind rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe durata întreruperii furnizării apei.
Pentru neplăcerile produse de executarea lucrărilor, Regia Autonomă Județeană de Apă cere scuze tuturor cetățenilor din localitate. Societatea informează locuitorii orașului Hârșova că intervenţia echipelor mobilizate pentru executarea operațiunilor se desfăşoară în parametri optimi pentru reluarea distribuţiei apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole