U21 la Euro 2019

Naționala de fotbal a României U21 a reușit o calificare la Campionatul European din 2019. Ianis Hagi a marcat un gol absolut senzațional cu Liechtenstein, direct din lovitură liberă.

Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Daniel Isăilă pe banca naţionalei U21 a României şi a reuşit să o califice la Euro 2019. Performanţa reprezintă şi o revanşă personală pentru Rădoi, a cărui precedentă experienţă de antrenor, la FCSB, s-a încheiat cu un fiasco total.
Așadar, Naționala de fotbal a României U21 a reușit o calificare la Campionatul European din 2019. Ianis Hagi a marcat un gol absolut senzațional cu Liechtenstein, direct din lovitură liberă.
Gică Hagi s-a simțit mândru, dar a încercat să fie obiectiv în privința copilului său.

”Te bucuri când vezi că fiul tău ajunge la un nivel foarte bun, că marchează într-un meci important. E o mândrie, da, dar nu sunt mândru numai de el, ci de ambii mei copii, și de Kira.

Întrebat dacă va reprezenta o provocare pentru Mirel Rădoi să facă lotul pentru Euro 2019, Hagi a declarat:

”Absolut! Îi va fi greu pentru că sunt mulți jucători buni, dar e bine când ai de ales. Mai e până atunci, așa că Mirel trebuie să aleagă și să meargă cu încredere pentru că orice este posibil.”

Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole