Bebeluș pus în pericol de părinții săi

Inconştienţa unor părinți din Gorj putea duce la o tragedie. Un bebeluş a fost plimbat în cărucior, pe lângă o maşina aflată în mers. Întreaga scenă a fost filmată chiar de mama micuţului și postată pe un site de socializare.

Imaginaţia şi inconştienţa românilor pare uneori să nu aibă limite. O dovedeşte o filmare postată pe Facebook. Grăzăvia are loc pe o stradă din Târgu-Jiu.
În imagini, se observă cum tatăl unui bebeluș conduce o mașină cu volanul pe partea dreaptă, iar cealaltă mână plimbă căruciorul în care se găsește cel mic. În tot acest timp, mama filmează amuzată isprava soțului fără să conștientizeze pericolul la care este supus copilul. Bebelusul este mai mult speriat decât amuzat de ceea ce i se întâmplă. Şi, pentru ca scena să fie şi mai dramatică, la un moment dat, un tânăr, prieten cu părinţii micuţului, s-a aşezat pe capotă în timp ce maşina rula pe şosea. Gestul inconștient s-ar fi putut transforma în unul tragic dacă celui din mașină i-ar fi scăpat căruțul din mâna și acesta ar fi ajuns în fața unei mașini venită din sens opus. În urma verificărilor, polițiștii l-au indentificat de șofer. Bărbatul are 23 de ani, este din Târgu-Jiu, iar pentru gestul său a fost amendat cu 725 de lei. Urmează ca și inspectorii de la Protecția Copilului Gorj, care s-au autosesizat, sa ia primele măsuri.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole