Copil agresat de mamă

“Bătaia este rupta din rai”. După această zicală s-a ghidat o femeie din Ploiești, care a crezut că așa este bine să își educe copilul. Ce nu știa aceasta era faptul că soțul o filma de câteva zile bune. Pe imaginile publicate de presa locală din Prahova, se vede clar cum micuțul de numai 2 ani este bătut cu sălbăticie de propria mamă. Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Scenele de groază s-au petrecut  chiar în casa familiei, iar pentru a dovedi că micuţul este maltratat de mamă, tatăl copilului a montat o cameră de supraveghere. Inițial, a vrut să monitorizeze mai mult timp situația, dar doar după câteva zile, timp în care a urmărit cu groază filmările, bărbatul s-a dus direct la poliție. Acesta, și-a acuzat soţia că îşi agresează copilul de mai multe ori pe zi, iar când îl pune pe pernă să doarmă îl trage de păr, îl plesneşte peste faţă, sau îi pune cotul în gât. Mai mult, omul spune ca femeia joacă pe internet şi la telefon un fel de obligatea pe porunci, în urma căreia se dezbracă, face semne obscene, totul de faţă cu cel mic.
De partea cealaltă, mama copilului l-a reclamat la Poliție pe soțul ei, acuzându-l că a lovit-o. În cauză s-a deschis un dosar penal.  Plângere penală a făcut și bărbatul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, acesta acuzându-și consoarta de rele tratamente aplicate minorului. Mai mult decât atât, acesta s-a adresat și Judecătoriei Ploiești pentru a obține un ordin de restricție, însă acțiunea a fost respinsă în primă instanță. Soluția nu este definitivă, ea putând fi atacată la o instanță superioară. În urma imaginilor, Poliţia Prahova a întocmit un dosar penal pentru rele comportamente aplicate minorului.  
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole