Accident cumplit la Sibioara

Un accident rutier teribil a avut loc miercuri seara între localitățile Oituz și Sibioara din județul Constanța. Două maşini s-au ciocnit frontal din cauza carosabilului umed. În urma impactului devastator două persoane și-au pierdut viața.

Un accident rutier grav a avut loc între Oituz şi Sibioara. Impactul s-a produs pe DN 22, între două autoturisme care circulau din sens opus. Autovehiculele s-au ciocnit frontal la intrarea într-o curbă, cel mai probabil din cauza carosabilului umed și neadaptarea vitezei la condițiile de drum.
Două dintre persoanele implicate în accident au decedat, un bărbat în vârstă de 46 de ani și o femeie de 53 de ani din Constanța. Un bărbat din localitatea Baia, judeţul Tulcea, în vârstă de 46 de ani, şi o femeie din Agigea, judeţul Constanta, de 33 de ani au fost transportați la spital cu răni grave. Traficul rutier pe Drumul Național a fost blocat timp de o oră.
În fiecare an în România își pierd viața aproximativ 2.000 de oameni implicați în accidente rutiere. Statistica ne plasează în topul negativ al Uniunii Europene la acest capitol.
Reporter: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole