Un eveniment special dedicat femeilor a avut loc în Năvodari

Un eveniment special dedicat femeilor a avut loc în Năvodari. Toate doamnele și domnișoarele au fost invitate să aleagă înțelept într-o seară cu teme speciale.

O întâlnire interconfesională cu tema “Alege înțelept” s-a desfășurat la Casa de Cultură a orașului Năvodari. Evenimentul s-a adresat femeilor secolului 21 și tuturor doamnelor din orașul Năvodari. Au fost abordate teme speciale pentru a le ajuta pe femei să își îmbunătățească relațiile cu soții, părinții sau copiii. În organizarea evenimentului s-au implicat oficialități feminine, printre care și vceprimarul orașului Năvodari, Liliana Mară. Mariana Cocar, de la Biserica Factorul Plus din Timișoara a condus întâlnirea și a îmbogățit atmosfera cu poveștile propriilor experiențe.
Debby Ursu, o doamnă de cetățenie americană, a susținut un act teatral în care a rostit rugăciunea Tatăl Nostru.
Fiecare întâlnire capătă o încărcătură aparte iar limbajul comun este de fiecare data credința. Atmosfera a fost încălzită de cântările trupei Centrului Creștin Secolul 21.
Societatea are nevoie de femei care pot transmite prin cuvânt un mesaj clar. Întâlnirea a susținut dezbateri pentru suflet, minte și viață.
Redactor: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole