Trezește-te române, trezește-te creștine!

Drogul a devenit tot mai prezent în viața socială a tinerilor. Din cauza acestor amenințări, autoritățile împreună cu bisericile orașului Năvodari, și-au dat mâna pentru un proiect de conștientizare sub titulatura “Trezește-te Române, Trezește-te Creștine”.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului “Trezește-te Române, Trezește-te Creștine”, reprezintă o manifestare de conștientizare și prevenire în ceea ce privește consumul de substanțe halucinogene, în special în rândul tinerilor. Pentru realizarea acestei întâlniri interconfesionale, s-au implicat atât autoritățile și Consiliul Local Năvodari, cât și reprezentanți ai bisericilor creștin ortodoxe, catolice, baptiste și penticostale. Toți cei prezenți au venit în întâmpinare pentru ai îndruma pe tineri spre repere corecte și exemple pozitive.
Trupa Profides din București a încălzit atmosfera cu muzică spirituală și îndemnuri spre generozitate, empatie și altruism.
Adolescenții prezenți s-au dovedit a fi receptivi la mesajele primite. Soluția este în fiecare dintre noi prin voința de a respinge degradarea morală.
Redactor: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole