Incident șocant într-un liceu din Constanța

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost transportată de urgență la spital cu lovituri la cap. Fata, a fost bătută de un elev al Colegiului de Arte ”Regina Maria” din Constanța chiar în incinta instituției. Acum elevul agresor riscă să fie exmatriculat.

Incidentul a avut loc miercuri în jurul orei 13.30. Nimeni nu stie cum a pătruns tânăra, fostă elevă a colegiului în curtea instituției. Unitatea de învățământ beneficiază atât de pază cât și de camere de supraveghere. Cert este că, la un moment dat, ea a intrat în vorbă cu un grup de elevi iar la scurt timp discuțiiile dintre ei au degenerat.
Când au ajuns medicii la ea, tânăra era conștiientă însă nu a putut oferi prea multe detalii despre cele întâmplate.
Reprezentanții școlii spun ca în momentul incidentului, tânăra avea un comportament ciudat, semn că este posibil să fi consumat substanțe interzise. Astăzi, cazul a fost preluat de polițiști dar și de un procuror care fac cercetari pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.
Anchetă este și la inspectoratul scolar iar elevul care s-a ales cu dosar penal riscă acum să fie și exmatriculat.
Părinții elevilor susțin ca nu este pentru prima oară când în școală au loc astfel de incidente, însă de fiecare dată când au reclamat, nimeni nu a luat nici o măsură.
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța spun că nu au cunosțintă despre aceste incidente, însă au anunțat că vor face cercetări.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole