Un teribil accident rutier a avut loc în China

O dispută petrecută într-un autobuz s-a finalizat cu o cădere a acestuia de la 70 de metri înălțime. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Incredibil, dar adevărat! Și nu, nu este vorba de un film american! Scenele șocante, desprinse parcă din pelicula ”Speed”, s-au derulat pe străzile din sud-vestul Chinei. Un autobuz a plonjat de pe un pod, în fluviul Yangtze, de la 70 de metri înălțime.Cursa infernală a demarat de la o ceartă petrecută între șoferul autovehiculului și o pasageră a acestuia. Imaginile video înregistrate de cutia neagră a autobuzului surprind o femeie de 48 de ani care îl lovește în cap pe șofer, cu un telefon mobil. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, reacționează la atacul acesteia, dar scapă de sub control autovehiculul. Acesta intră pe contrasens și lovește un autoturism, apoi trece de balustrada de metal a podului și se prăvălește în apele fluviului.
Bilanțul groaznicului accident este unul tragic! Cincisprezece persoane au decedat, trupurile fără viață a treisprezece dintre ele fiind recuperate din apele fluviului Yangtze.
Informațiile furnizate de poliția chineză arată că autobuzul era în perfectă stare tehnică și că șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de plecarea în cursă.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole