Se oprește apa în Valea Dacilor și Mihai Viteazu

Consumatorii din localitățile Mihai Viteazu și Valea Dacilor nu vor beneficia de apă potabilă miercuri, începând cu ora 09.00. Sistarea utilității este determinată de executarea unor operațiuni desfășurate de Enel Distribuție Dobrogea la nivelul instalațiilor de energie electrică.

În localitățile Mihai Viteazu și Valea Dacilor, din județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe în data de 7 noiembrie 2018 furnizarea energiei electrice. Această sistare este cauzată de efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu energie electrică localitățile specificate. Întreruperea furnizării acestei utilități este programată miercuri, în intervalul orar 09.00 – 17.00.
Fără curent, stațiile de pompare care deservesc cele două localități nu vor putea funcționa, iar abonații vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat. Consumatorii din Valea Dacilor și Mihai Viteazu sunt rugați să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe durata sistării anunțate.
RAJA S.A. cere scuze abonaților afectați și îi asigură că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii societății vor porni stația de pompare și vor relua furnizarea apei.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole