Descoperire macabră în Tabăra Năvodari

Descoperire macabră, în această dimineaţă, într-o clădire abandonată din Tabăra Năvodari. O femeie de 41 de ani a fost găsită spânzurată. Apropiații tinerei spun că aceasta suferea de depresie.

Astăzi, în jurul orei 6:40 poliția din Năvodari a fost alertată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj ISU Dobrogea, cu 5 pompieri, şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanța.
Trupul nensuflețit al tinerei a fost văzut prins între etajul 1 şi parter, în exteriorul imobilului. Adina Tonchin, femeia care a ales să-şi pună capăt zilelor avea 41 de ani. Aceasta locuia în Constanța și era mama unui băieţel. Sora sa anunţase dispariţia ei din cursul zilei de marţi. Numeroase semne de întrebare au fost ridicate privind cauza pentru care tânăra mămică a recurs la acest gest tragic. Persoanele apropiate femeii spun că Adina ar fi suferit de depresie, posibil din cauza faptului că se despărțise de soț. În ciuda gestului extrem, ultimele sale postări de pe o rețea de socializare erau pline de entuziasm şi speranţă.
Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole