„Paradox Company” la 18 ani

Trupa de teatru „Paradox Company” din Năvodari a împlinit 18 ani de la înființare. Cu acest prilej, copii, adolescenți și adulți s-au întrecut în joc și voie bună. Evenimentul a fost organizat de grupul de voluntari „Ambasadorii bibliotecii”, care au deschis manifestarea cu sloganul „UNIȚI PRIN VOLUNTARIAT”.

Aflată la vârsta majoratului trupa de teatru pentru copii și adulți a marcat acest eveniment printr-un spectacol omagial desfășurat la Casa de Cultură din Năvodari. În deschidere s-a intonat imnul național, iar emoția și bucuria de a fi împreună au fost cap de afiș .
Tot cu această ocazie, actorii juniori și seniori au pus în scenă două piese de tatru: „Castelul Elsinore” și „Unde-s galbenii mei?” de Ruth Byres.
La finalul evenimentului, actorii au dorit să transmită publicului mesajul că ,,România este acasă!” Ei au recitat versuri din volumul „Pe tibia-n jos” după texte de Otilia Ardeleanu. Așadar, trupa Paradox Company a pus și de această dată teatrul pe ON. Împreună artiștii își doresc să contribuie la o Românie mai frumoasă.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole