Accident macabru în Constanța

Accident macabru în această dimineață la Constanţa. Un bărbat a murit, iar altul este în stare critică după ce au fost călcaţi de o maşină de gunoi. Vinovatul este acum anchetat pentru omor din culpă și vătămare corporală gravă.

Era ora 9.00 dimineața când strigăte de ajutor au răsunat pe strada Oleg Danovski din Constanța. Vecinii alarmați au sărit imediat.  Imaginea terifiantă i-a șocat pe toți.
Șoferul neatent al unei mașini de colecat gunoi menajer a dat cu spatele și a trecut cu mașina de mare tonaj peste cei doi colegi ai săi care manevreau tomberoanele. În urma impactului, unul dintre muncitorii de la salubritate nu a mai mișcat deloc, iar cel de-al doilea a intrat în stare de agonie. Acesta din urmă fost tras imediat de sub mașină și dus cu ambulanța la spital de către echipajul medical.
Șoferul vinovat lucra doar de câteva zile pe mașina de gunoi. Titularul de drept al camionului nu-și explică faptul cum a fost posibil ca cel care a condus mașina în momentul impactului să nu-i vadă pe încărcători în manevra de mers înapoi. Singurul lucru cert este că victimele se aflau pe carosabil, în momentul incidentului.
Barbatul care și-a omorât colegul și l-a rănit pe ce-al doilea a fost dus la audieri. Acesta este anchetat pentru omor din culpă și vătămare corporală gravă.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole