O nouă intervenție chirurgicală pentru Busu

Vești mai puțin bune despre starea de sănătate a actorului Florin Busuioc. Acesta se află în continuare la secţia de Terapie intensivă a spitalului Fundeni din Bucureşti. M edicii se pregătesc pentru a doua operație .

Ajuns la spital în urma infarctului suferit pe scena Filarmonicii din Craiova, Florin Busuioc a fost operat și ulterior transportat de urgenţă la Bucureşti, cu un elicopter SMURD la spitalul Fundeni. Din păcate, nici aici starea lui nu s-a îmbunătăţit în ultimele zile. Busu se află acum la terapie intensivă, iar medicii i-au interzis actorului anumite vizite. El trebuie să stea cât mai liniștit, ferit de agitație și gălăgie. După infarctul suferit de Florin Busuioc, vasele de sânge au devenit foarte subțiri și în orice moment se poate produce o rupture. Tocmai de aceea medicii spun că este posibil să îi fie montat un al doilea stent.

“Este greu de spus evoluţia ulterioară. Aceste vizite într-o secţie de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o ţară în care infecţiile nozocomiale sunt prezente. Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, a declarat doctorul Todor Ciuhodaru

Actorul Florin Busuioc se află în continuare la  Terapie intensivă în cadrul spitalului Fundeni din capitală sub atenta supraveghere a medicilor.
Redactor:

Cele mai Accesate Articole